Opgaven for Tina Italy var helt fra bunden af. Som et ny spændende Italiensk smykkefirma med kraftige danske rødder, skulle der både rentegnes logotype, tages billeder og sættes brochure op.

Logotype & Brochure:

Opgave: Logodesign, Layout af brochure
Kunde: Tina Italy
Site: www.tinaitaly.com
Location: Toscana, Italien

Vi endte med et 24 siders brochure, indeholdende Tina Italy’s første collection “Crateri Colorito”. Farverne i layoutet blev holdt i jordnære toner og var inspireret af de staffage- og modelbilleder, jeg havde skudt på vores photoshoot ved Zenzoros residens, lidt uden for Lucignano, Toscana.

Staffage & Modelshoot

Opgave: Staffage- og Modelbilleder
Kunde: Tina Italy
Location: Toscana, Italien
Model: Marley Di Cara
Foto/Retouche: Karsten Dahl, Dmansir

En forårsweekend i Marts drog jeg med Marley til Zenzoros residens i Toscana. Lysudstyret var sendt i forvejen ugen før. Vi havde arbejdet sammen mange gange før og fik overstået hele shootet på ca. 11 timer. Billederne var planlagt fra ende til anden hjemmefra, gennem tæt dialog med kunden.