Jeg har flere år været så heldig at lave julekort for Arnold & Ulv. Altid er der meget frie rammer, men altid nogle elementer der nødvendigvis må indgå. En fantastisk spændende opgave hver gang..

Illustration af Julekort:

Opgave: Illustration af Julekort
Kunde: Arnold & Ulv
Site: www.arnold-ulv.dk
Sted: Danmark

Forløbet i processen er altid den samme. Først laves en blyantstenign af kortet og dernæst scannes det. I Illustrator, laver jeg så en rentegning og slutter af med at farvelægge det og lægge baggrund på. Se de forskellige stadier i slideren nedenfor.

2012-2014-2019

I slideren nedenfor kan du se de forskellige julekort jeg har tegnet for Arnold & Ulv. Det startede med Arnold, Ulv og Hund, blev så til Arnold, Ulv, Hund og Katte, for på seneste kort at være Arnold, Hund, kat, katte-engel og Mor-Ulv med unger.